Helyi Hírek

Kérjük, ajánlja fel adója 1 %-át a Sükösdön működő alapítványok egyikének, mellyel Ön is hozzájárulhat településünk fejlődéséhez!
Tavaly elkezdtük, és nagy örömünkre mindjárt elsőre mintegy 100 sükösdit sikerült vele megmozgatnunk. Egyértelmű volt, hogy az idén folytatnunk kell! Most még többen leszünk! Vagyunk sokan (és egyre többen), akik úgy érzik, hogy a rendszeres futás megváltoztatta az életminőségüket. Jó irányba. 
2018. szeptemberében induló mini - bölcsődénkbe keresünk vidám természetű, szorgalmas, kihívásokat kedvelő, egyedül és csapatban is dolgozni tudó kisgyermeknevelőt. Személyesen, illetve postai úton várjuk a jelentkezéseket/önéletrajzokat 2018. augusztus 15.-ig. A dokumentumhoz, kérjük csatolja a kisgyermeknevelő/gondozó végzettséget igazoló oklevél/bizonyítvány másolatát, valamint egy hónapnál nem régebbi Erkölcsi bizonyítványt. Dudásné Grau ÁgnesÁMK igazgató
Külföldi munkavállalás és az Ovi-Zsaru program
Társadalmi egyeztetés - a rendelet-tervezettel kapcsolatos véleményeket 2018. július 24-i lehet a Sükösdi Polgármesteri Hivatalban írásban benyújtani.
Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Bajai Járási Hivatala Földhivatali osztályának tájékoztatója