Helyi Hírek

Tavaly elkezdtük, és nagy örömünkre mindjárt elsőre mintegy 100 sükösdit sikerült vele megmozgatnunk. Egyértelmű volt, hogy az idén folytatnunk kell! Most még többen leszünk! Vagyunk sokan (és egyre többen), akik úgy érzik, hogy a rendszeres futás megváltoztatta az életminőségüket. Jó irányba. 
2018. szeptemberében induló mini - bölcsődénkbe keresünk vidám természetű, szorgalmas, kihívásokat kedvelő, egyedül és csapatban is dolgozni tudó kisgyermeknevelőt. Személyesen, illetve postai úton várjuk a jelentkezéseket/önéletrajzokat 2018. augusztus 15.-ig. A dokumentumhoz, kérjük csatolja a kisgyermeknevelő/gondozó végzettséget igazoló oklevél/bizonyítvány másolatát, valamint egy hónapnál nem régebbi Erkölcsi bizonyítványt. Dudásné Grau ÁgnesÁMK igazgató
Külföldi munkavállalás és az Ovi-Zsaru program
Társadalmi egyeztetés - a rendelet-tervezettel kapcsolatos véleményeket 2018. július 24-i lehet a Sükösdi Polgármesteri Hivatalban írásban benyújtani.
Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Bajai Járási Hivatala Földhivatali osztályának tájékoztatója
Sükösd Nagyközségi Önkormányzat Hivatalának épülete előtt 2018. június 6-án 09:00 órától 12:00 óráig
Sükösd Nagyközség Önkormányzata eladásra meghirdeti a sükösdi házi gyermekorvosi praxist. A gyermekorvosi feladatot területi ellátási kötelezettséggel 2018. július 1-től lehet ellátni csecsemő és gyermekgyógyász szakorvosnak. Modern rendelő, mellette szolgálati lakás biztosított, feltételekről tárgyaló készek vagyunk. Érdeklődni: 79/563-022 Tamás Márta polgármesternél.
Az FBH-NP Nonprofit KFT ezúton kívánja tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot, hogy megkezdi a biológiailag lebomló hulladék díjmentes a cég által folyamatosan biztosított biológiailag lebomló zsák és egy kévényi mennyiségben történő begyűjtését Sükösd Nagyközség területén.