Helyi Hírek

2018. szeptemberében induló mini - bölcsődénkbe keresünk vidám természetű, szorgalmas, kihívásokat kedvelő, egyedül és csapatban is dolgozni tudó kisgyermeknevelőt. Személyesen, illetve postai úton várjuk a jelentkezéseket/önéletrajzokat 2018. augusztus 15.-ig. A dokumentumhoz, kérjük csatolja a kisgyermeknevelő/gondozó végzettséget igazoló oklevél/bizonyítvány másolatát, valamint egy hónapnál nem régebbi Erkölcsi bizonyítványt. Dudásné Grau ÁgnesÁMK igazgató
Külföldi munkavállalás és az Ovi-Zsaru program
Társadalmi egyeztetés - a rendelet-tervezettel kapcsolatos véleményeket 2018. július 24-i lehet a Sükösdi Polgármesteri Hivatalban írásban benyújtani.
Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Bajai Járási Hivatala Földhivatali osztályának tájékoztatója
Sükösd Nagyközségi Önkormányzat Hivatalának épülete előtt 2018. június 6-án 09:00 órától 12:00 óráig
Sükösd Nagyközség Önkormányzata eladásra meghirdeti a sükösdi házi gyermekorvosi praxist. A gyermekorvosi feladatot területi ellátási kötelezettséggel 2018. július 1-től lehet ellátni csecsemő és gyermekgyógyász szakorvosnak. Modern rendelő, mellette szolgálati lakás biztosított, feltételekről tárgyaló készek vagyunk. Érdeklődni: 79/563-022 Tamás Márta polgármesternél.
Az FBH-NP Nonprofit KFT ezúton kívánja tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot, hogy megkezdi a biológiailag lebomló hulladék díjmentes a cég által folyamatosan biztosított biológiailag lebomló zsák és egy kévényi mennyiségben történő begyűjtését Sükösd Nagyközség területén.
Az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Petőfi Irodalmi Múzeum, valamint az „Életúton program” szakmai támogatásával a középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok részére bűn- és balesetmegelőzési irodalmi rövidfilm pályázatot hirdet
A kampány márciusi számában a kerékpárlopások megelőzéséről, az árúbemutatókról illetve a húsvéti vagyonvédelemről olvashatnak.
Sükösd nagyközségében a következő időszakban történik: 2018. április 23. (hétfő) – 2018. április 24. (kedd) 7.30-tól 16.30-ig Helye: Központi Óvoda, Sükösd Dózsa György út 183.